Etusivu | Google näkyvyys | Google mainonta  | Kotisivupalvelut  | Referenssit  | Yhteystiedot  | Tarjouspyyntö
 

Google mainonta ja sen hinta, Google Ads

Kun haluat hyvän näkyvyyden Googlessa heti, valintasi on klikkaushinnoiteltu Google Ads -mainoskampanjointi eli hakusanamainonta.
Hakusanamainonta on erittäin tarkkaan kohdennettua mainontaa. Mainoksesi näkyy silloin kun potentiaaliset asiakkaat etsivät hakukoneella tuotteita tai palveluita, joita sinä voit heille tarjota. Ja mikä parasta, mainokset voidaan tarvittaessa rajata tietylle alueelle eli vain niihin kaupunkeihin ja kuntiin, joiden alueella toimit.

Tämän kuun huipputarjouksemme: Google mainonta hinta alk. 50€. Tilaa 1kk kokeilujakso ilman palvelumaksua - maksat vain klikkauksista. Mainoksen suunnittelu ja kampanjan ylläpito 0€.
Tarkemmat tiedot >> sivun alareunassa.

Maksat vain kävijöistä
Google mainonta hinta: Pelkkä mainosten näkyminen ei vielä maksa mitään. Maksat vain kävijöistä, tässä esimerkki porilaisen autokorjaamon mainostamisesta:
1. Tuleva asiakas etsii Googlella palvelua, esim. hakusanoilla 'autokorjaamo Pori'
2. Autokorjaamon mainos tulee näkyviin Googlen hakutulosten joukkoon
3. Jos mainosta ei klikata, tämä ei maksa autokorjaamolle penniäkään.
Laskua kertyy vain, kun asiakas klikkaa itsensä mainoksessa olevasta linkistä yrityksen nettisivuille.

Nopeasti mainostamaan Googlessa

Saamme Google mainonta -kampanjasi pystyyn ja mainoksesi näkymään Googlessa jopa samana päivänä kun otat yhteyttä. Ja tulevat asiakkaasi pääsevät klikkaamaan itsensä nettisivuillesi jo samana päivänä. Sinun tehtäväksesi jää vain asiakkaiden palvelu ja kassakoneen laulattaminen.

Paljonko se maksaa? Google -mainonta hinta?

Palvelun (hakusanamainonta) hinta koostuu meidän palvelumaksustamme ja mainosten klikkauksista. Budjetin saat päättää itse ja sitä voit muuttaa jatkossa aina tarpeeseen sopivaksi.
Palvelumaksumme on pääsääntöisesti 20-40€/kk, millä hinnalla suunnittelemme kampanjat ja hoidamme kaikki Google-mainontaan liittyvät työt. Sinun tehtäväsi on vain päättää kuukausibudjetin suuruus.
Me pidämme huolen, että klikkauksia kertyy kuukaudessa antamasi budjetin mukaisesti eli
- saat täyden vastineen rahoillesi: saat kävijöitä sivuillesi koko rahalla
- ikäviä yllätyksiä ei tule laskun suuruuden suhteen. Jos olet määrännyt budjetiksi vaikkapa 200eur/kk, me pidämme huolen, että se ei ylity.
Katso myös tämän kuun huipputarjouksemme: tilaa 1kk kokeilujakso ilman palvelumaksua - maksat vain klikkauksista. Mainoksen suunnittelu ja kampanjan ylläpito 0€.
Tarkemmat tiedot >> sivun alareunassa.  

Paljonko yksi klikkaus maksaa ?

Hakusanamainonnassa mainoksia näytetään huutokauppaperiaatteella eli ylimpänä näkyvät ne mainokset, joissa mainostaja on valmis maksamaan korkeimman hinnan klikkauksesta. Sen vuoksi klikkausten hinta vaihtelee kilpailutilanteen mukaan. Yleensä yhden klikkauksen hinta on (kilpailusta riippuen) 0,20-2,00euroa eli 100eurolla saat sivuillesi 50-500 kävijää, jotka ovat hakeneet Googlesta tuotetta tai palvelua, jota sinä voit heille tarjota - ja nimenomaan sillä alueella, jossa toimit.

Mainoskampanjan laatu, laatu ja laatu
Hinnan lisäksi toinen erittäin ratkaiseva tekijä mainosten näyttämisessä on Google mainonnan laatu. Google haluaa tarjota käyttäjilleen laadukasta ja hakuun liittyvää sisältöä, joten laadukkaat mainokset nostetaan hakutuloksissa ylemmäksi. Tämä tarkoittaa sitä, että huonosti suunniteltu mainos tulee mainostajalle kalliiksi.
 
Esimerkki: Hätä-Hannu hutaisee Googleen heikkolaatuisen mainoksen ja asettaa klikkaushinnaksi 2euroa/klikkaus, että varmasti näkyisi ensimmäisten joukossa.
Samalla alalla ja samalla seudulla toimiva Järki-Jyrki hankkii itselleen laadukkaan mainoskampanjan ja asettaa hinnaksi 0,50eur/klikkaus.
Huonojen laatupisteiden vuoksi Hätä-Hannun mainos näkyy alempana hakutuloksissa ja Järki-Jyrki kerää suuremman osan asiakkaista.
Ja mikä hauskinta, Hätä-Hannu maksaa sadasta klikkauksesta 200eur, kun Järki-Jyrki saa samat sata klikkausta 50eurolla.

Tämän vuoksi Google -mainonta kannattaa suunnitella ja toteuttaa asiantuntemuksella.
 


 

Älä sitoudu pitkiin sopimuksiin

Asiakkaanamme voit tehdä vaikka yhden kuukauden kokeilukampanjan ja sen jälkeen päättää vapaasti jatkosta. Emme edellytä minkäänlaista määräaikaista sopimusta.
Monet asiakkaamme pitävät hiljaisempina aikoina pienempää budjettia, sesonkiaikoina panostavat enemmän ja tarvittaessa voivat keskeyttää mainonnan kokonaan milloin vain.
 
Jos haluat laadukasta ja tehokasta Google -mainontaa, täytä tarjouspyyntö-lomake tai ota yhteyttä.
Katso myös tämän kuun huipputarjouksemme: tilaa 1kk kokeilujakso jopa palvelumaksua - maksat vain klikkauksista. Mainoksen suunnittelu ja kampanjan ylläpito 0€.
Tarkemmat tiedot >> sivun alareunassa.

 
Raportointi
Toimitamme asiakkaalle raportit, joista näkyy millä hakusanoilla mainosta on näytetty ja kuinka monta kertaa. Samoin raportista näkyy, millä hakusanoilla mainosta on klikattu ja montako kertaa. Asiakas tietää siis 100-prosenttisesti mistä maksaa.
 
Tätä tietoa asiakkaamme kannattaa hyödyntää myös oman liiketoimintansa kehittämiseen. Hakusanat kertovat erittäin hyvin sen, mikä ihmisiä kiinnostaa.
 
Hakusanoista saa myös hyödyllistä tietoa mahdollista hakukoneoptimointia ajatellen. Asiakas saa tarkan tiedon siitä, mitä hakusanoja ihmiset Googlessa eniten käyttävät eli mihin hakusanoihin kannattaa panostaa kun pyritään nostamaan sivujen sijoitusta hakukoneen orgaanisissa eli luonnollisissa hakutuloksissa.
 

Kesäkuun kunniaksi tarjoamme:
Tilaa 1kk kokeilutarjous Google hakusanamainontaa


Kaikki tarjouspaketit ovat ns. Avaimet käteen -paketteja ilman määräaikaisuuksia:
Hoidamme kaiken Google -mainontaan liittyvän työn mainosten suunnittelusta raportointiin.
Kokeilujakson jälkeen saat laskun sekä raportin mainoskampanjasta. Sitten päätät itse jatkosta. Voit lopettaa siihen tai jatkaa mainontaa samalla budjetilla tai eri budjetilla - valinta on Sinun.


Kokeilujakso 50€ + alv, ei muita kuluja.
Ei palvelumaksua - Sisältää klikkauksia 50 eurolla.

Kampanjan ovh 70€ + alv. Alennushintaisia 50€ kampanjoita 1kpl / nettisivusto.


Kokeilujakso 100€ + alv, ei muita kuluja.
Ei palvelumaksua - Sisältää klikkauksia 100 eurolla.

Kampanjan ovh 125€ + alv. Alennushintaisia 100€ kampanjoita 1kpl / nettisivusto.


Kokeilujakso 300€ + alv, ei muita kuluja.
Ei palvelumaksua - Sisältää klikkauksia 300 eurolla.

Kampanjan ovh 330€ + alv. Alennushintaisia 300€ kampanjoita 1kpl / nettisivusto.


Kokeilujakso 500€ + alv, ei muita kuluja.
Ei palvelumaksua - Sisältää klikkauksia 500 eurolla.

Kampanjan ovh 540€ + alv. Alennushintaisia 500€ kampanjoita 1kpl / nettisivusto.


Kokeilujakso 1000€ + alv, ei muita kuluja.
Ei palvelumaksua - Sisältää klikkauksia 1000 eurolla.

Kampanjan ovh 1060€ + alv. Alennushintaisia 1000€ kampanjoita 1kpl / nettisivusto.
 

Haluatko kokeilla jotain kampanjaa? Tai kaipaatko lisätietoja?
Lähetä viesti niin otamme yhteyttä, käydään tarkemmin läpi toiveitasi ja mietitään sinulle sopiva ratkaisu.
Viestin lähetys ei ole tilaus eikä vielä sido mihinkään.

   

Maksuttomat viikottaiset vinkkimme kotisivujen ylläpitoon ja Googlessa näkymiseen

Viikon 21 vinkki oli:
Älä tyydy liian vähään asiaan. Sivuilla täytyy olla riittävästi tietoa. Jos sivustoosi kuuluu vain etusivu, jossa on yksi rivi tekstiä ja sen lisäksi vain yhteystiedot sivu, niin siinä ei ole paljoa asiaa, jota hakukone haluaisi tarjota kävijöille. Eikä tuollainen kyllä ketään ihmistäkään kiinnosta. Pystyt varmasti kertomaan sivujesi aiheesta useamman sivun verran.
 
Uusimmat vinkit löydät etusivultamme.
 

 

 

 

 
Copyright © 2008-2024 PureWeb | Saaritie 1, 40900 Jyväskylä | Puh 0451116052 / 0452579544