Etusivu | Google näkyvyys | Google mainonta  | Kotisivupalvelut  | Referenssit  | Yhteystiedot  | Tarjouspyyntö
 

Google näkyvyyden parantaminen
Pienille yrityksille pienellä budjetilla

Tarjoamme hakukoneoptimointia ja Google Ads -mainontaa.
Ja mikä tehokkainta, tarjoamme näiden kahden huolella suunniteltua yhdistämistä, millä saavutetaan huomattavasti aiempaa parempi Google näkyvyys.
Sinulle tarjoamme tämän palvelun kiinteällä kk-maksulla eli voit unohtaa jokaisesta klikkauksesta maksamisen. Jos haluat näkyvyyttä muutaman kympin kuukausibudjetilla, tämä palvelu on oikea valinta.
 
Google näkyvyyden parantaminen tehdään aina tapauskohtaisesti jokaiselle asiakkaalle: hakukoneoptimoinnilla parannamme kotisivujesi näkyvyyttä Googlen luonnollisissa hakutuloksissa ja lisäämme vielä näkyvyyttä Google Ads-mainoksilla.
Tai voimme myös keskittyä pelkkään hakukoneoptimointiin tai pelkkään Google Ads -kampanjointiin jos asiakas näin haluaa.
 
Palveluumme kuuluu myös hakusanatutkimus eli sinun ei tarvitse arvailla, millä hakusanoilla ihmiset eniten tekevät hakuja. Me voimme helposti tutkia asian ja tämän jälkeen Google näkyvyyden parantaminen tehdään juuri oikeita hakusanoja käyttäen.
 


 
Ja rautaisella kokemuksella pystymme tarjoamaan tämän edullisella kuukausimaksulla, joten tiedät paljonko maksat, eikä ikäviä yllätyksiä tule laskujen suuruuden suhteen.

Sinä päätät paljonko haluat panostaa ja me hoidamme loput. Voit ajatella Google näkyvyyden parantamisen kuin säännöllisenä lehti-ilmoituksena: oman valintasi mukaan voit sijoittaa esim. 30euroa kuukaudessa tai halutessasi enemmän näkyvyyttä, niin esim. 50eur/kk.
Ja olet aina uusien asiakkaiden löydettävissä.
 
Toteutamme myös suurempia Ads-mainoskampanjoita edullisella palvelumaksulla. Meiltä saat palvelua myös silloin, kun haluat reilusti Google näkyvyyttä kovan kilpailun keskellä ja budjettisi on satoja euroja kuukaudessa. Tässäkään emme edellytä pitkiä määräaikaisia sopimuksia. Lue lisää Google Ads mainonnasta.
 
 
Tulostakuu

Annamme tulostakuun palvelullemme.
Takaamme, että saat näkyvyyttä hakutulosten kärkipäässä ja kiinnostuneita kävijöitä sivuillesi. Jos emme tähän pysty, emme myöskään lähetä laskua.

Emmekä myöskään sido sinua pitkillä sopimuksilla eli jos sinusta tuntuu, että palvelustamme ei ole sinulle apua niin voit halutessasi lopettaa palvelun milloin vain.
 
Kiinnostuitko ?
Täytä tarjouspyyntö-lomake tai ota yhteyttä

 

Kesäkuun tarjous
 
Kokeilutarjous: edullinen Google -näkyvyyspakettimme kiinteällä kk-maksulla:
 
3kk kokeilu - 30eur/kk = yht. 90eur + alv.
Vain yksi kiinteä maksu, ei avausmaksua, ei klikkauskohtaisia maksuja.
Takaamme kolmenumeroisen määrän kävijöitä Googlesta.
Ja nämä eivät ole mitä tahansa kävijöitä, vaan ihmisiä, jotka hakevat Googlella nimenomaan niitä palveluja ja tuotteita, joita sinä tarjoat. Ja nimenomaan sillä alueella, missä toimit.
3kk jälkeen päätät itse palvelun jatkosta. Jos koet, että palvelu on ollut hyödyllinen, voit jatkaa sitä samalla hinnalla tai halutessasi panostaa näkyvyyteen enemmänkin. Tai voit lopettaa palvelun siihen ilman sen kummempia selityksiä.
 
 
Kun haluat enemmän näkyvyyttä:
2kk kokeilu - 50eur/kk = yht. 100eur + alv.

Vain yksi kiinteä maksu, ei avausmaksua, ei klikkauskohtaisia maksuja.
Takaamme kolmenumeroisen määrän kävijöitä Googlesta.
Ja nämä eivät ole mitä tahansa kävijöitä, vaan ihmisiä, jotka hakevat Googlella nimenomaan niitä palveluja ja tuotteita, joita sinä tarjoat. Ja nimenomaan sillä alueella, missä toimit.
2kk jälkeen päätät itse palvelun jatkosta. Jos koet, että palvelu on ollut hyödyllinen, voit jatkaa sitä samalla hinnalla tai halutessasi voit vaihtaa paketin eri hintaiseen, halvempaan tai kalliimpaan - Sinä itse päätät. Tai voit lopettaa palvelun siihen ilman sen kummempia selityksiä.

 

Maksuttomat viikkovinkkimme Google näkyvyyden parantamiseen

Viikon 22 vinkki oli:
Älä yritä piilottaa tekstiä sivulle. Tämä on ikivanha temppu, jota käytettiin joskus vuosituhannen vaihteen aikaan. Eli lisättiin esim. valkoiselle pohjalle valkoisella tekstillä suosittuja hakusanoja muutama sata kertaa. Kauan sitten se toimi, mutta ei toimi enää, joten ei kannata kokeilla.

 

 

 

 
Copyright © 2008-2024 PureWeb | Saaritie 1, 40900 Jyväskylä | Puh 0451116052 / 0452579544